The Definitive Guide to بچه های بیماری پروانه ای
The Definitive Guide to بچه های بیماری پروانه ای
Blog Article
این کارها، هرچند کوچک، میتواند تاثیرات بزرگی در مقیاس جهانی بگذارد. چنین تصمیماتی سلامت آیندهی فرزندان ما را تامین کرده و زمین را به منزل امنی برای ما و سایرین تبدیل میکند.
متداولترین نوع بیماری، بیماری پروانهای ساده میباشد که در آن لایه خارجی پوست درگیر میشود و اغلب روی کف دست و پا تاثیرگذار است.
برای درمان یبوست کودکان، ملینها غالبا در کنار مواد غذایی مفید برای بیمار تجویز میشوند. معمولا در ابتدا ملینهای اسمزی و سپس در صورت لزوم تحریک کنندهها امتحان میشوند.
دستها را قبل از دست زدن به تاولهای کودک یا تغییر پانسمان بشویی
بیماری پروانه ای بیماری است که سبب شکنندگی و تاول پوست میگردد. تاولها امکان دارد در پاسخ به آسیبهای جزئی، مثل گرما، مالش، خراشیدن یا چسبیدن نوار چسب به وجود آیند و در موارد شدید امکان دارد که تاول درون بدن مثل لایه مخاطی دهان یا معده ایجاد گردد.
از متداولترین عوارض بیماری پروانهای میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
اگر به قرمزی، حرارت، چرک from this source و یا خط قرمزی که از تاول زدن منجر می شود توجه کردید، با پزشک خود در مورد آنتی بیوتیک صحبت کنید.
تنها چاره اش صبر هست تا سه چهار ماه . دختر من از هفته سوم تولدش همینجوری بود تا الان که دوماهشه .
مقایسه کردن خود با دیگران و معرفی راهحلهایی برای ترک این عادت
در دانشگاه کسب و کار، به ذکر چند مورد از این حوادث میپردازیم:
از قسمت قرارگیری پوشک مراقبت خاصی انجام دهید، اگر نوزاد شما از پوشک استفاده میکند باید کش پوشک را از آن جدا نمایید و به هیچ وجه از دستمال مرطوب استفاده نکنید.
از شناسایی بالینی نوع بیماری پروانهای طبق تظاهرات در دوره نوزادی باید پیشگیری نمود، چرا که در این گروه سنی این امکان وجود دارد که همه انواع بیماری پروانهای مشابه هم باشند. برای تشخیص این بیماری باید نمونه برداری از پوست را تهیه نموده و به آزمایشگاه مناسب بفرستید تا شناسایی را با میکروسکوپ الکترونی عبوری و یا نقشهبرداری آنتی بادی و ایمونوفلورسانس تایید نماید.
گشاد کردن مری از طریق عمل جراحی میتواند این مشکل را تا حدودی حل نماید و حرکت غذا از دهان به معده را آسان سازد. خطرات این عمل شامل سوراخ شدن مری میباشد.
آزمایش ژنتیک: تستهای ژنتیکی گاهی برای تأیید تشخیص استفاده میشود، زیرا اکثر اشکال بیماری پروانهای به صورت ارثی منتقل میشوند و نمونهی خون فرد گرفته شده و جهت تحلیل و بررسی به آزمایشگاه فرستاده میشود.